EversPartners vacatures

EversPartners Projectmanagement

Werken bij EversPartners Projectmanagement

Bij EversPartners gaan we verder dan alleen projectmanagement vanuit een technisch perspectief. Wij leveren maatwerk met duidelijke uitgangspunten. Onze expertise en procesbeheersing stellen ons in staat om iets extra’s te kunnen bieden aan onze opdrachtgevers.

Door onze proactieve ondernemersgeest, samenwerking en de inzet van gekwalificeerde, gepassioneerde medewerkers, bieden wij toegevoegde waarde in projectmanagement om opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Het is dus mogelijk dat we onze opdrachtgevers positief verrassen met suggesties voor verbeteringen, kostenbesparingen of creatieve oplossingen in de engineering. Dit gebeurt wanneer je samenwerkt met een proactief en gepassioneerd team. Het is zelfs onze missie geworden.

Al 40 jaar werken we met diverse opdrachtgevers in de industrie, utiliteitsbouw en woningbouw, waaronder Tata Steel, KLM, Gemeente Amsterdam en andere interessante partijen. Bekijk onze website om ons portfolio te bewonderen. Wie weet werk jij binnenkort aan één van onze gave projecten.

inspecteur EversPartners
inspecteur EversPartners

Vacatures bij EversPartners Projectmanagement

EversPartners in cijfers

Medewerkers
0
Gemiddelde leeftijd
0
Locatie
0
Jaar Everspartners
0
Jaar ervaring
0 +
Gerealiseerde projecten
0 +

Meer weten over ons bedrijf of vacatures?

Aarzel niet om contact op te nemen met onze Corporate Recruiter Perry Krop.

contact Perry vacatures medewerkers

Contactgegevens