EversPartners vacatures

Ontdek EversPartners

Over ons

Met een team van 90 ondernemende teamspelers en een totaalpakket aan dienstverlening werken we met onze opdrachtgevers aan constructieve én bouwkundige vraagstukken.

Door alle expertises die wij in huis hebben te verbinden, leggen we naast engineering van nieuwbouw ook een stevige basis onder assetbeheer. Of brengen we assetmanagement bij opdrachtevers een stap verder. We zorgen gewoon graag goed voor onze klanten. Met kennis, betrokkenheid én een grote groep professionals. We zijn strategisch sterk en bovendien slagvaardig: we denken snel en schakelen nog sneller.

Het vraagstuk op de eerste plaats zetten, scenario’s bedenken, keuzes maken en dan samen aan de slag. Bij EversPartners werken met toegewijde teams per klant. Die betrokkenheid hebben we nodig. Het liefst voelen we onszelf onderdeel van het team van onze opdrachtgever. Samen een prestatie neerzetten, dat is het mooiste dat er is.

We horen vaak als we bezoek krijgen op ons kantoor dat het een fijn kantoor is, met een goede EversPartners ‘vibe’ en leuke EP-ers. Blijkbaar zijn en doen we het nét even anders dan andere bureaus.

De kernwaarden raken steeds verder in onze organisatie verweven. We willen met elkaar het werk doen wat we leuk vinden, op een manier die bij ons past en die we gezamenlijk dragen. Echt, authentiek en anders.

Jitze koops - Directeur

Beluister onze podcast:

Kernwaarden werken EversPartners

Onze kerwaarden

Toen onze eerste elektrische auto’s er aan kwamen wilden wij deze graag in vernieuwd jasje stoppen. Zo ontstond het idee bij EversPartners om de huisstijl even ‘iets op te frissen’. Tijdens de brainstormsessies ging het niet zozeer over de huisstijl zelf, maar veel meer over waar we als EversPartners nu echt voor staan. Wat maakt EP anders dan andere bedrijven, waarom willen mensen graag met en bij ons werken? Waar staan we als EversPartners voor, wat maakt ons anders en uniek? 

Het resultaat van de sessies was een nieuwe in het oog springende huisstijl, met daarbij behorende kernzin: “We have got what it makes

Deze kernzin is geladen en verbonden met een aantal kernwaarden, namelijk:
• Samenwerken & de mens centraal
• Durven en zichtbaarheid
• Gedrevenheid
• Proactief
• Ondernemend

We zijn dagelijks bezig met onze uitingen richting de buitenwereld. In het bedrijfsplan komen de waarden van EversPartners terug. Op deze wijze zijn we onze waarden in het grotere plan aan het implementeren en dragen we dit ook uit richting het team. Het grote doel is herkenbaarheid en betrokkenheid, samen er voor gaan! We voelen en acteren naar onze kernwaarden met de de bijbehorende kern gedragingen.

Binnen de verschillende afdelingen spelen de kernwaarden een belangrijke rol. Zo verwerkt HR de kernwaarden als soft skills in functie-omschrijven, vacatureteksten, handboeken, sollicitatie- en jaargesprekken. Marketing & Sales brengt het onderscheidende karakter van EversPartners onder de aandacht bij onze (nieuwe) opdrachtgevers, door de kernwaarden op te nemen in alle presentaties.

Er is een jaarkalender waarin we veel aandacht besteden aan het levend houden en implementeren van de kernwaarden. Elke 6 weken zijn er sessies met EP-influencers om te sparren hoe we de kernwaarden nog beter uit kunnen dragend en tot ons werkelijk DNA kunnen maken. Het doel van het formuleren en uitdragen van onze kernwaarden is dat we effectiever willen samenwerken vanuit een gezamenlijk gedragen identiteit. De kernwaarden vormen daarbij als het ware het cement waarmee we onze strategie, missie en visie kunnen realiseren.

Kernwaarden werken EversPartners

EversPartners in cijfers

Medewerkers
0
Gemiddelde leeftijd
0
Locaties
0
Jaar EversPartners
0
jaar ervaring
0
Gerealiseerde projecten
0 +

Meer weten over ons?